Реклама

У яких випадках необхідний евакуатор авто

Земной экстрим - Авто/мото

4787 a2476Більшість водіїв впевнені у технічній справності свого автомобіля. Можуть сміливо виїжджати у своїх справах не лише вулицями власного міста, а й за його межі.

Евакуатор Хорол, як вони вважають, необхідний лише у випадку дорожньо-транспортної пригоди, коли машина не в змозі дістатися до гаража чи стоянки самостійно.

Як грамотно викликати евакуатор

Універсальної платформи на колесах для можливості перевезти будь-який автомобіль не існує. Як мінімум, евакуатор має обмеження по масі, яку він може транспортувати практично в будь-який куточок області та за її межі. Якщо сталося ДТП або в автомобілі відмовив двигун, трансмісія, викликати евакуатор необхідно керуючись такими корисними підказками від фахівців:

  1. Зателефонувати за номером телефону та назвати точне місце розташування транспорту.
  2. Назвати марку та модель автомобіля, наявність додаткового вантажу у кузові.
  3. Машина здатна переміщатися або в неї заблоковані колеса (колесо).
  4. Куди необхідно доставити пошкоджений легковий автомобіль, адресу.
  5. Відповісти на інші питання диспетчера, який приймає заявку.
  6. Від точності відповідей багато залежатиме. Якщо машина буде надто важка, евакуатор фізично не зможе прийняти її на платформу. Як мінімум потужності електричної лебідки не вистачить, щоб за допомогою троса затягнути транспортний засіб на евакуаційну платформу. Завжди можна розраховувати на евакуатор Хорол, Лубни, Миргород, Пирятин, Решетилівка, Кременчук та інші численні селища.

Поломка не вирок

Найкраще заздалегідь записати номер телефону евакуатора. Можна перефразувати прислів'я. Краще мати номер рятувальної служби і жодного разу ним не скористатися, ніж потрапити в халепу і не мати змоги евакуювати свій автомобіль. Є кілька типових випадків, коли без сторонньої допомоги машину доведеться залишати на дорозі в невідомому місці без охорони:

  • прокол відразу кількох коліс далеко від цивілізації, СТО;
  • будь-яка поломка трансмісії, коробки передач, карданного валу;
  • природне зношування або відмова механізму зчеплення автомобіля;
  • класична ДТП з блокуванням одного або кількох коліс;
  • будь-які поломки двигуна без можливості запустити його в роботу.

Евакуатор Пирятин, це можливість забрати машину безпосередньо на трасі у мінімально короткий термін. Доставити її до найближчого сервісного центру, СТО чи майстерні. Досвідчений водій подбає про те, щоб додатково не пошкодити транспорт під час навантаження на платформу та розвантаження в кінцевій точці транспортування.

top